fbpx

2-minutters regel til medicinsk behandlingsprogram

MTM er et eksempel på en medicinadministrationstjeneste. Ekstra eksempler farmaceut-leverede tjenester, der består af medicinadministration, er anført nedenfor. Evalueringen af ​​medicinterapi er en systematisk procedure til indsamling af patientspecifik info, undersøgelse af medicinbehandlinger for at genkende medicinrelaterede problemer, etablere en prioriteret liste over medicinrelaterede problemer og udvikle en strategi til at løse dem.

0 1 Disse evalueringer kan være omfattende eller målrettet mod et faktisk eller potentielt medicinproblem. Uanset om det er omfattende eller målrettet, vurderes den specifikke patients medicin i sammenhæng med patienten som en hel. 1. American Pharmacists Association, National Association of Chain Drug Stores Structure.

2008; 48 (3): 341 -53 Farmakoterapi taler med henvisning til tjenester leveret af farmaceuter om anbefaling fra andre sundhedsleverandører eller andre farmaceuter. Disse konsultationstjenester er typisk planlagt til mere komplicerede patienttilfælde, især for klienter, der har komplicerede medicinske tilstande, og som enten allerede har oplevet medicinassocierede problemer, eller som er på høje potentielle at udvikle dem.

Den største guide til en omfattende tilgang, 2e – AccessPharmacy

Kunder, der kræver farmakoterapikonsultater, kan have en enkelt eller flere indviklede medicinske tilstande, der kræver medicinterapi for effektivt at styre. Apotekere, der tilbyder disse tjenester, har generelt avanceret know-how og træning i disciplin. 1. ACCP hvidbog.

Bluml Bm. Definition af medicinsk behandlingsstyring: Fremskridt af erhverv stor aftale. J Am Pharm Assoc. 2005; 45: 566 -72. Principper for sygdomsstyring involverer koordinerede sundhedsinterventioner for sygdom, hvor klienter skal påtage sig en vis pligt for deres pleje. Apotekere, der tilbyder disse medicinbehandlingsstyringstjenester, deltager i lægemiddel- og ikke-lægemidletterapi, ud over livsstilsjusteringer, der er forbundet med disse sygdomme af patienter.

Eksempler på de medicinske, humanistiske og økonomiske resultater af disse programmer, der tilbydes af farmaceuter, er blevet dokumenteret i præsentationsjob, der består af As Asheville -opgaven, Diabetes Ten City Challenge og mange andre. Pharmacogenomics er en ny og voksende medicinterapi management service leveret af farmaceuter, hvor farmaceuter bidrager i analysen og anvendelsen af ​​en klients arvelige detaljer for at optimere en klients handling til medicinbehandling.

5 fordele ved styring af medicinterapi – Tacoma WA kan være sjovt for alle

Farmakogenomik er faktisk også blevet beskrevet som “tilpasset medicin.”Apotekere, der tilbyder antikoagulationsstyringstilbud, varierede tjenester til klienter, der tager orale blodfortyndende repræsentanter. Warfarin, det mest anbefalede orale medicinmiddel til denne funktion, skal kontinuerligt holdes øje med og formåes at garantere patientsikkerhed og reducere fare. Apotekere arbejder med uddannelse.

Eksempler på tjenester, der leveres af farmaceuter, inkluderer fingre i farmakollen og INR-screening, uddannelse om patientens selvovervågning/styring og ændring af doser baseret udviklet kollektiv praksisordning mellem læger og farmaceut. Da farmaceut leverede medicinbehandlingsstyringstjenester fortsætter med at udvikle sig, fortsætter farmaceuter med at udvide til nye og nye områder.

Eksempler på andre medicinske tjenester i medicinbehandlingsstyring inkluderer arbejdstageres sundhedsydelser & Screening, rejsemedicin, https://dk-apotek.com/koeb-propecia/ nuklear apotek, veterinær apotek, ernæring og adskillige andre. Apotekere leverer medicinbehandlingsstyring gennem overvågningsprogrammer for medicin. Forbedring af sikkerheden i medicinanvendelsessystemet som helhed er afgørende for at opnå optimale helingsresultater for specifikke patienter.